|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:08 | 03.29.2024

Наталія Шинкаренко співає пісню «Батьку мій»

У народного поета України Сергія Дзюби та відомого композитора Бориса Раденка, який пише музику для зірок естради, театру і кіно, склалося чудове співробітництво з дуже талановитою молодою співачкою Наталією Шинкаренко, чарівний голос якої порівнюють зі співом Софії Ротару, Раїси Кириченко та Ніни Матвієнко.

Як відомо, пані Наталія прекрасно записала в своєму неповторному виконанні пісню Сергія Дзюби і Бориса Раденка «Не сумуй, калинонько!», яка нещодавно стала «Піснею року» (гарний відеокліп створила поетеса зі Львова Надія Бойко, котра також активно співпрацює з Сергієм Дзюбою і Борисом Раденком). Ця пісня має десятки тисяч переглядів на Ютубі та популярних порталах. 

Тепер Наталія Шинкаренко взяла до свого репертуару і записала пісню Сергія Дзюби та Бориса Раденка «Батьку мій» – суперхіт, що має вже сотні тисяч переглядів в Інтернеті. Пісня присвячена татові Сергія Дзюби – Дзюбі Вікторові Гавриловичу. А Надія Бойко створила дуже цікавий і зворушливий новий відеокліп, котрий одразу ж викликав значний резонанс у соціальних мережах – велику кількість позитивних відгуків. Та й сама співачка – просто в захваті від цієї пісні, яка вже стала однією з найулюбленіших для неї. 

«Я дуже вдячний Наталії Шинкаренко за настільки блискуче виконання нашої пісні «Батьку мій». Пісня – напрочуд прониклива, вона викликає щирі, світлі, зворушливі та людяні емоції. Переконаний, що у пані Наталії – велике творче майбутнє! Безперечно, ця пісня у її виконанні увійде до мого другого музичного альбому, який я планую випустити наприкінці нинішнього року»,  – так прокоментував подію Сергій Дзюба. Також у наступному його альбомі будуть і пісня про матусю «Порадниця свята» (музика Бориса Раденка, співає Валентина Олійник із дуету «Крила») та пісня про вічне і вірне кохання «Ми з тобою згаснем молодими» у прекрасному виконанні лауреатів міжнародних конкурсів Інни та Тетяни Чабан (музика Тетяни Чабан). Відеокліпи створила Надія Бойко.

 

Галина Леус       

 

Батьку мій

 

Слова Сергія Дзюби, музика Бориса Раденка

 

Вже на скронях батька – заметіль,

Прижурила серденько вона.

Я візьму натомлений твій біль,

Щоб не так виднілась сивина.

 

Приспів:

 

Сивий птах у вирій відліта,

Клекотом прощаючись з селом…

Батьку рідний, де твої літа,

У яких так молодо було?!

 

На твоїх стежках – мої сліди.

За роками – роки, як вода…

Знов заквітнуть й одцвітуть сади,

Тільки цвіт зі скронь не опада. 

 

Приспів

 

До тебе спішу я звідусіль.

Тихий вечір з нами гомонить.

Я візьму натомлений твій біль,

Тільки, батьку, треба, треба жить!

 

Приспів

 ____________________________

 Пісня присвячена татові Сергія Дзюби – Вікторові Гавриловичу Дзюбі.

notybm1

notybm2

Схожі матеріали (за тегом)