|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:13 | 03.29.2024

До «новоселів» дорога поки що не дійшла

У Сосниці за кошти місцевого бюджету проклали 400 метрів нового асфальтного покриття по вулиці, яка веде до колишнього дитячого табору ім. Щорса. Зараз там щоліта діє табір «Сіверська Січ».

1dorsosn

У селищі Сосниця є віддалена вулиця Новоселівська. Про її жителів, які мучаться без асфальтної дороги і магазину, «Чернігівщина» писала не один раз. Люди постійно ходять до керівництва Сосницької ОТГ з вимогою виділити гроші і прокласти їм асфальтну дорогу. Проте наразі такої суми в бюджету громади немає. Нещодавно це справа трохи здвинулась з місця, але не для «новоселів», а для сусідньої вулиці. Нове асфальтне покриття проклали по вулиці 8 Березня, яка, власне, також була в жалюгідному стані і потребувала ремонту.

«Вперше за багато останніх років ми провели капітальний ремонт дорожнього полотна вулиці за рахунок місцевого бюджету, – написав на своїй сторінці у соцмережі голова Сосницької ОТГ Андрій Портний. – Відтак капітально було відремонтовано 400 метрів вулиці 8-Березня від автодороги Сосниця – Короп до дитячого санаторію».

Андрій Портний

Стосовно ж нової двокілометрової дороги на Новоселівку, про яку так просить сотня жителів цього віддаленого мікрорайону Сосниці, голова підкреслив, що в майбутньому її все ж таки зроблять.

«Я з розумінням ставлюсь до бажання жителів Новоселівки їздити по гарній асфальтованій дорозі, та, на жаль, поки ми не маємо змоги одразу виконати ремонт та будівництво 2,5 кілометрів цієї автодороги, – написав Андрій Портний. – Та надалі ми будемо продовжувати роботи з асфальтування вулиці Новоселівської».

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)