|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:19 | 04.18.2024

Шість квартир для лікарів

21 січня шестеро лікарів Менської районної центральної лікарні отримали ключі від сучасних квартир з індивідуальним опаленням у новобудові.

Цей шестиквартирний двоповерховий будинок був побудований спеціально для лікарів місцевої лікарні. Цей проект переміг на конкурсі Державного фонду регіонального розвитку ще на початку літа і був реалізований за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку та районного бюджету на умовах співфінансування. На будівництво нового шестиквартирного будинку для лікарів витратили майже 5 мільйонів гривень.

1amenadom

У новобудові – дві 1-кімнатні квартири, дві 2-кімнатні і дві 3-кімнатні квартири, і всі вони повністю готові до заселення. До нового будинку підведений газ і вода, у кожній квартирі встановлений двоконтурний котел, сталеві радіатори опалення, сантехніка і газова плита.

Ключі від квартир у новобудові отримали двоє анестезіологів, двоє терапевтів і два хірурга.

«Це дійсно радісна подія, бо наші колеги отримують нові й комфортні квартири, – говорить головний лікар Менської районної центральної лікарні Григорій Разнован. – Цей будинок і ще один, який раніше також звели для медиків, просто грандіозні проекти».

Це вже другий будинок для менських лікарів. Перший побудували в 2015 році. Тоді квартири отримали 4 родини лікарів, які працюють у Менській районній лікарні.

До речі, Мена одна з перших в Україні за останні десятиліття почала будувати житло для медиків з нуля.

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)