|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 2:15 | 04.17.2024

Асфальт поклали, а тротуар забрали

Після завершення ремонтних робіт по вулиці Героїв Чорнобиля у Чернігові працівники фірми, яка його робила, залишили після себе будівельне сміття, розбитий тротуар і незакриті люки.

1atrotu2

Цього року в Чернігові було відновлено 23% дорожнього покриття. Під час свого звіту міський голова Владислав Атрошенко згадав про шість капітально відремонтованих вулиць у місті. Велику увагу приділили і вулиці Героїв Чорнобиля, де ремонт тривав півроку. Ця вулиця є найбільшим цьогорічним об’єктом реконструкції. Адже тут не просто відремонтували дорожнє покриття, а й повністю замінили старі труби водопроводу і каналізації. І по закінченні всіх земляних робіт поклали верхній шар асфальту. Верхній, основний шар, покладуть наступного року після усадки ґрунту.

1atrotu1

І все-то ніби чудово, водії задоволені, от тільки у пішоходів і самих мешканців цієї вулиці не такі райдужні емоції. Мало того, що люди терпіли незручності півроку, поки велися ці роботи, жили без води та каналізації, ще й після завершення робіт легше не стало: обабіч новенької дороги лишилися вщент зруйновані і розбиті тротуари, будівельне сміття і навіть відкриті люки на цих же тротуарах. На всі звернення мешканців вулиці Героїв Чорнобиля до міського колцентру з проханням позабирати будівельне сміття з-під вікон та дворів відповідь одна: «Роботи завершаться наступного року».

1alyuka

Тобто наступного року будуть робити тротуари і тоді приберуть все цьогорічне будівельне сміття і закриють люк. От тільки, як показує практика, наступного році роботи можуть початися аж улітку, а можуть і восени. А що ж робити увесь цей час людям?

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ, фото автора

Схожі матеріали (за тегом)