|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 1:02 | 04.17.2024

Минулими вихідними в Чернігові вперше відбулися Всеукраїнські змагання з адаптивних видів спорту «Кубок Серцевіра» для ветеранів та військовослужбовців. Понад сто учасників з різних регіонів України, ветерани та діючі військовослужбовці зібралися 6 квітня в «Північному форпості», щоб випробувати свої сили.


Турнір пам’яті Андрія Юрченка

Субота, 06 квітня 2024 09:01

28 березня у Чернігові провели турнір із дзюдо в пам’ять лейтенанта Андрія Юрченка, який загинув 30 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.


23 березня в Києві відбувся Чемпіонат міста Києва з Тхеквондо ВТФ, у якому взяли участь вихованці Чернігівської міської ДЮСШ «Фортуна». Наша команда завоювала чимало медалей і призових місць.


Днями в Чернігові відбувся відкритий чемпіонат міста з олімпійського виду спорту TAEKWONDO WTF серед юнаків, молодших юнаків, кадетів та юніорів. У змаганнях взяли участь близько 200 учасників із чотирьох шкіл міста.


Чернігівські спортсмени-ветерани взяли участь у другому етапі другого Всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України», який пройшов на минулих вихідних в Одесі. Захід зібрав понад 150 учасників, які змагалися у чотирьох адаптивних дисциплінах: веслування на тренажері, жим лежачи, аеробайк та ривок гирі.


Військовий з Чернігова, 20-річний ветеран Дмитро Терещенко, здобув п'ять золотих медалей на змаганнях Air Force and Marine Corps Trials 2024 (AFMC), що наразі тривають у США. Також 30-річний ветеран із Козельця Руслан Сумін здобув золоту медаль у складі збірної України з волейболу сидячи.


З 8 по 10 березня на Волині у місті Луцьк відбувся чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед кадетів, юнаків та молодших юнаків. Вихованці КПНЗ «ДЮСШ Фортуна» Чернігівської міської ради взяли участь у цих змаганнях та зайняли низку призових місць.


Спортивні успіхи ветеранів

Вівторок, 12 березня 2024 08:24

Військовий з Чернігова, 20-річний ветеран Дмитро Терещенко, здобув п'ять золотих медалей на змаганнях Air Force and Marine Corps Trials 2024 (AFMC), що тривають у США. А 30-річний ветеран з Козельця Руслан Сумін здобув золоту медаль у складі збірної України з волейболу сидячи.


Вісім медалей привезли юні чернігівські тхеквондисти з Відкритого всеукраїнського турніру з тхеквондо (ВТФ) «Кубок незламності-2024».


Збірна з гирьового спорту Борзнянської територіальної громади «Гетьман» виборола перше загальнокомандне місце серед дорослих на відкритому чемпіонаті міста Чернігова з гирьового спорту. Змагання проходили серед чоловіків і жінок, ветеранів, юнаків, дівчат та спортсменів з інвалідністю. У дитячій категорії борзнянські силачі стали «срібними» призерами. Деякі спортсмени виступали вперше, як-от пенсіонер Василь Ровний.


Сторінка 1 із 12