|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 1:24 | 03.29.2024

Пішов з молотка Новоборовицький спиртозавод

1 жовтня на аукціоні за понад 60 мільйонів гривень продали майно ДП «Укрспирт» у селі Нові Боровичі Корюківського району.

pryvatyzНа відкритих торгах змагалися троє учасників, які підвищили вартість активу більш ніж утричі від початкової стартової ціни. Від 19 мільйонів 378 тисяч гривень вона зросла до понад 60 мільйонів гривень.

Переможцем торгів стала компанія ТОВ «Технокомплектсервіс», яка зареєстрована у Києві. Статутний капітал цього товариства, за даними YouControl, складає всього 5 тисяч гривень.

Тепер протягом місяця переможець аукціону повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок. І після того, які всі ці дії будуть виконані, процес приватизації Новоборовицького МЗД буде вважатися офіційно завершеним, а переможець отримає у власність 32 об’єкти нерухомості, 14 одиниць транспортних засобів та понад 431 одиницю обладнання.

А тим часом працівники спиртзаводу чекають нового власника і сподіваються, що після приватизації їм тут все ж знайдеться місце роботи.

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)