|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:21 | 03.19.2024

П'ять проєктів за кошти ДФРР

У понеділок даний старт реалізації проєктів регіонального розвитку, які реалізовуватимуться коштом ДФРР у 2021 році. Уряд затвердив їх перелік та обсяг фінансування.

1dfrrВпродовж лютого-березня Мінрегіон погодив 5 проєктів, що будуть фінансуватися в Чернігівській області коштом Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році. Будівництво та реконструкція важливої соціальної інфраструктури в регіоні — один з пріоритетних напрямів. Згідно з розпорядженням Уряду, на реалізацію п'яти проєктів Чернігівщина отримає понад 52,8 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку. За ці кошти планується провести реконструкцію будівлі хірургічного корпусу КЛПЗ «Чернігівська обласна лікарня» (отоларингологічне відділення) — 9,1 млн грн. Також буде завершено будівництво школи у селі Григорівка — 26,7 млн грн. У Кіптівській громаді реконструюють колишню школу в садочок — 4,2 млн грн. Планується капітальний ремонт 400-метрового легкоатлетичного стадіону КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» у Носівці та стадіону «Колос» у Борзні (5,7 млн грн та 7,1 млн грн. відповідно).
За підсумками 2020 року Чернігівщина ввійшла у п’ятірку лідерів за станом використання коштів та реалізацією проєктів, що фінансувалися коштом ДФРР.

Схожі матеріали (за тегом)