|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:46 | 04.16.2024

Ічнянську гімназію оновлюватимуть далі

На основний заклад освіти Ічнянської територіальної громади очікує друга черга капітального ремонту - утеплення фасаду та перекриттів приміщення.

250121Регіональна комісія Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) схвалила фінансування другої черги капітального ремонту Ічнянської гімназії імені Васильченка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Ічнянської громади Олена Бутурлим. Вона також зазначає, що першу чергу реновації вже виконано шляхом заміни всіх старих вікон, перекриття даху та стягування стін. Ці роботи були виконані за кошти місцевого бюджету. А в реалізації другої черги капітального ремонту будуть залучені, крім міського бюджету, кошти ДФРР.

«Проєкт має важливу соціальну спрямованість, бо за кількістю навчальних місць, за наповненням (нині навчається 469 дітей, а проєктна потужність закладу – 660 учнів) і педагогічним потенціалом гімназія є основним навчальним закладом громади. Впровадження сучасних технологій реновації покращить наявний стан приміщення, створить належні комфортні умови для учнів та працівників закладу», – пише голова громади. Окрім того, вже обговорені перспективи залучення коштів Фонду для проведення подальшого внутрішнього ремонту.

Схожі матеріали (за тегом)