|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:05 | 04.19.2024

У Бобровицькій ОТГ ремонтують водогін і дороги

У місті Бобровиця у мікрорайоні центральної водонапірної башти, комунальним підприємством «Міськдобробут» введено в дію свердловину глибиною 167 метрів, потужністю до 60 м3/год.

1vodogimТакож встановлено новий сучасний глибинний насос, який дає можливість подавати воду, не використовуючи водонапірну башту. Наразі міська рада виділила кошти й розпочала роботи з підключення водопроводу по вулиці Змачинського.

Мешканці вулиць Покровська, Воїнів-інтернаціоналістів, Космонавтів та Зеленої довго потерпали через відсутність водогону. Тепер нарешті вони зможуть підключитися до централізованого водопостачання, повідомили у відділі будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради.

Також у Бобровицькій ОТГ розпочато поточний ремонт доріг окремими ділянками на 13 вулицях міста. До переліку включено вулиці Незалежності, Чернігівська, 30 років Перемоги, Мольченка, Михайлівська, Олега Бичка, Лупицька, Франка, Горького, Щаслива, Свободи, Гагаріна та Пролетарська.

dorogy11

Як запевняють в ОТГ, без уваги не залишаться і вулиці старостинських округів. Наразі розпочато ремонт дороги по вулиці Богдана Хмельницького по Ярославському старостинському округу.

Цьогоріч ремонтні роботи також заплановано провести в Кобижчанському, Свидовецькому, Рудьківському, Осокорівському, Пісківському, Озерянському, Браницькому, Бригінцівському та Гаврилівському старостинських округах.

Також буде проведено ремонт дорожнього покриття по вулиці Шевченка в селі Травкине та під’їзна дорога до Макарівки та Вишневого.

Всі ремонтні роботи ведуться за рахунок коштів міського бюджету.

 

Сніжана БОЖОК

Схожі матеріали (за тегом)