|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:29 | 04.19.2024

ОТГ поповнилися транспортом і спецтехнікою

У Городнянській ОТГ завдяки освітній субвенції та коштам місцевого бюджету закупили перший інклюзивний автобус, витративши майже півтора мільйона гривень.

 

1agorodna

Транспортний засіб на 27 місць відповідає всім вимогам і нормам безпечних перевезень дітей. Таким чином, громада не тільки забезпечує перевезення дітей з інвалідністю, а й підтримує українського виробника: автобус із спецобладнанням виготовили на ПрАТ «Чернігівський автозавод».

Новою спецтехнікою поповнилось виробниче управління комунального господарства Ніжина: трактором (для прибирання дорожнього покриття) та автогрейдером (для будівництва та ремонту шляхів).

1anigingr
 
Михайло-Коцюбинська громада для комунального підприємства «Єдність» придбала подрібнювач гілок.

1amx
Новинки з’явилися і в комунальних підприємствах Коропської ОТГ. Так, протягом двох останніх місяців за державну субвенцію тут придбали мінітрактор із причепом та навісним обладнанням, напівпричіп тракторний і плуг, піскорозкидач, мотопомпу й насос на каналізаційно-насосну станцію, дві станції управління насосними агрегатами, глибинний насос і два дренажних насоси з подрібнювачами.

1akorop

Схожі матеріали (за тегом)