|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:48 | 03.28.2024

У Сосницькій громаді кипить будівництво

На Сосниччині тривають масштабні будівельні роботи — одночасно відбудовують три великих об’єкти

В громаді, зокрема, капітально ремонтують будівлю садочка «Сонечко» – здійснюється комплексна теплореновація. Це найбільший за обсягами залучених ресурсів проект громади у 2019 році. На ремонт за рахунок коштів ДФРР витратять близько 3 млн. 400 тисяч гривень, повідомляє селищний голова Андрій Портний.

1asosn3

Ще один будівельний об’єкт – сучасний Центр надання адміністративних послуг у місті Сосниця. ЦНАП розмістять у реконструйованому приміщенні колишньої дитячої бібліотеки. Він буде оснащений комп‘ютерною технікою, меблями, різним обладнання, віддаленими робочими місцями в селах Волинка, Чорнотичі, Пекарів, та інше. Паралельно, у селі Чорнотичі, Сосницької громади будують амбулаторію сімейної медицини. Вона буде обслуговувати п’ять сіл – Чорнотичі, Киріївку, Кудрівку, Козляничі та Рудню.

1asosn1

Також розпочали реалізацію проекту за рахунок коштів бюджету участі, а саме — критої велопарковки на шкільному подвір’ї. Перебіг будівельних робіт на усіх об’єктах особисто інспектує Сосницький селищний голова Андрій Портний.

1asosn4