|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:47 | 03.19.2024

Реалізовані проекти Менської громади

У Менській об'єднаній територіальній громаді з метою її розвитку впродовж останніх тижнів реалізовували декілька проектів.

У Менській гімназії завершуються роботи з будівництва сучасного футбольного поля із штучним покриттям. Майданчик почали будувати у жовтні. Загальна вартість робіт 998,1 тис. грн.

1apole

У Менському дошкільному навчальному закладі «Сонечко»  завершили капітальний ремонт харчоблоку. У харчоблоці оновили кахель на стінах та підлозі, відремонтовали стелю, замінили санвузли, обладнання у приміщенні для миття посуду тощо. Загальна вартість робіт 104,5 тис.грн. Гроші на ремонтні роботи були виділені з бюджету міської ради. За рахунок державного фонду регіонального розвитку  у 2018 році були виділені кошти  в сумі  4325,236 тис. грн. на реалізацію проекту «Енергоефективна реновація ДНЗ «Сонечко». Співфінансування з місцевого бюджету складало 981,426 тис. грн. В рамках проекту було утеплено приміщення, даху і цоколю, прочищено систему опалення, замінено вікна і двері на енергозберігаючі, встановлено нову сучасну вентиляційну систему на харчоблоці та пральні.

1akuhnya

Гараж комунального підприємства Менської міської ради "Менакомунпослуга" поповнився новим сміттєвозом. Спецтехніку придбано у ПАТ "Нафтоавтоматика" з м.Полтава за 1585,0 тис.грн. Місткість машини складає 10 м?. Кошти на придбання сміттєвоза надані Менській громаді з субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ.

1asmitevoz

Крім того, у семи сільських школах Менської ОТГ незабаром запрацює швидкісний інтернет, який проведуть у школах Дягови, Стольного, Синявки, Семенівки, Киселівки, Блистови та Куковичів. Відділ освіти Менської міської ради вже уклав договір на суму 919 245,00 грн з інтернет-провайдером ТОВ «СМАРТ.КОМ» на отримання послуг з доступу до швидкісної інтернет-мережі в цих навчальних закладах. До речі, за словами представників провайдера, надалі не тільки освітні установи, але й місцеві жителі цих населених пунктів також зможуть користуватися швидкісним інтернетом.

Схожі матеріали (за тегом)