|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:17 | 03.28.2024

Нове авто для терцентру Сосниччини

Територіальний центр Сосницької селищної ради до прийдешнього Дня працівника соціальної сфери сьогодні отримав подарунок – автомобіль Renault Lodgy (Рено Лоджи), обладнаний 7 повнорозмірними зручними місцями для дорослих осіб.

Загальна сума закупівлі 427 260 грн, з них 412 678,66 грн – за рахунок коштів дотації Міністерства закордонних справ РП у 2019 р. в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ РП, та 14 581,34 грн – кошти місцевого бюджету.

1aSosnavto

Нагадаємо, що реалізувати цей проект вдалося завдяки конкурсу малих проектів у рамках Фонду малих проектів/Small Project Fund Фонду Міжнародної Солідарності. Проект, який отримав фінансування, розробили та подали представники Сосницької селищної ради Тетяна Сіра – директор КУ «Територіальний центр», та Світлана Пастушенко – секретар Сосницької селищної ради.

Цей автомобіль дасть змогу мультидисциплінарній команді територіального центру швидше реагувати на потреби людей похилого віку, підопічних з обмеженими можливостями та людей, що проживають в населених пунктах громади та не мають змоги приїздити до Сосниці.

До складу мультидисциплінарної команди входять працівники територіального центру: швачка, взуттєвик, медична сестра, перукар, соціальний працівник.

Схожі матеріали (за тегом)