|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 17:17 | 03.29.2024

«МЕТРО» відкриє торговельний центр у Чернігові

Компанія METRO розширює свою присутність в Україні, відкриваючи новий торговельний центр малого формату під брендом «Бери Вези» у Чернігові. Відкриття магазину заплановане на кінець жовтня 2019 року.

Магазин «Бери Вези» у Чернігові працюватиме згідно з оновленою концепцією торговельних центрів малого формату METRO. Вона передбачає повноцінне обслуговування всіх груп клієнтів компанії, з посиленим фокусом на професійних – Trader (роздрібна торгівля) і HoReCa (готелі, кафе та ресторани), загальну частку яких компанія планує наростити у Чернігові до 70%. При цьому, роздрібні покупці також матимуть змогу робити закупівлі для задоволення особистих потреб.

Асортимент у новому «Бери Вези» буде сформовано у відповідності до потреб професійних клієнтів: у магазині буде представлено понад 2200 найменувань товарів продовольчої та непродовольчої групи, включно з продукцією власних торговельних марок та власного імпорту METRO. Для клієнтів групи Trader, яку компанія розглядає як найбільшу аудиторію торговельних центрів малого формату, у магазині буде працювати персональний менеджер, який допомагатиме їм розвивати їхній бізнес.

Окрім цього, з відкриттям ТЦ у Чернігові компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» має на меті посилити свої позиції з підтримки розвитку сфери гостинності в Україні. Так, для клієнтів HoReCa у Чернігові компанія пропонуватиме безкоштовну послугу формату “pick-up service”: власники або менеджери місцевих готелів, ресторанів та кафе зможуть робити попереднє замовлення будь-яких товарів з розширеного асортименту класичних ТЦ METRO та отримувати їх безпосередньо в новому «Бери Вези» в Чернігові. Допомагати їм у цьому буде професійний менеджер з продажів клієнтам HoReCa, який працюватиме в ТЦ на постійній основі.

Також, для всіх клієнтів у ТЦ «Бери Вези» діятиме система оптових знижок (від 3 одиниць товару) на весь асортимент, відтермінування платежів за безготівковими контрактами, пропонуватиметься повний пакет документів та сертифікатів якості на всі товари. Загальна площа ТЦ «Бери Вези» у Чернігові становитиме 1560 кв. м, з яких 1155 кв. м буде відведено під торговельну залу. ТЦ «Бери Вези» у Чернігові відкриється на вулиці Старобілоуська, 77. Магазин стане 26-м торговельним центром компанії «МЕТРО Кеш енд Кері» в Україні.

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» вийшла на український ринок у 2003 році. Наразі компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі METRO Cash & Carry у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі та Житомирі; та двома магазинами оптової торгівлі «Бери Вези» у Тернополі та Луцьку.

За понад 15 років діяльності в Україні METRO Cash & Carry інвестувала в національну економіку понад 550 млн. євро. Обсяг продажів компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» за 2017/2018 фінансовий рік (жовтень 2017 р. – вересень 2018 р.) склав 523 млн. євро. 

METRO – провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. Компанія представлена у 26 країнах, з головним офісом у м. Дюссельдорф, Німеччина. Налічуючи понад 150 000 співробітників у світі, компанія досягла обсягу продажів у 36,534 млрд. євро у 2017/2018 фінансовому році (жовтень 2017 р. – вересень 2018 р.) Компанія пропонує індивідуальні рішення для задоволення локальних та міжнародних потреб своїх оптових та роздрібних клієнтів. У своїй діяльності METRO впроваджує новітні стандарти обслуговування клієнтів, цифрові інновації та ефективну бізнес-модель, розвиваючи торговельні підрозділи METRO/MAKRO Cash & Carry та Real, а також напрямок доставки та діджитал-проекти.

Схожі матеріали (за тегом)