|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:53 | 03.28.2024

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний високо оцінив книжку «Чернігів у вогні»

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний високо оцінив книжку «Чернігів у вогні»

Книга «Чернігів у вогні. Зметем орду, відправимо до пекла!» про героїчну оборону Чернігова та Придесення» (спільний проект редакції газети «Чернігівщина» та ОК «Північ») набуває все більшої популярності.

Нещодавно книжку подарували Головнокомандувачу Збройних Сил України, генералові Валерію Залужному. Видатний полководець, якого ми надзвичайно шануємо, прочитав «Чернігів у вогні» і високо відгукнувся про книжку. Прославленому генералові видання про оборону Придесення дуже сподобалося. Книга об’єктивна, цікава, ошатна і, головне, важлива. Адже це – вже наша історія. Одне слово – супер!

1achvo

Тож щиро дякуємо панові Валерію за добрі слова, які є підтримкою і для всього нашого творчого колективу газети «Чернігівщина», і для творців книжки «Чернігів у вогні».

11aazal1

Валерій Залужний та герой оборони Чернігова Олександр Єрмоленко («Морпех»)

 

Великий наклад книжки читачі розмели буквально за тиждень! Але не хвилюйтеся, друзі, – зараз ми друкуємо додатковий наклад, тепер – уже за власні кошти. Тому один примірник книжки коштуватиме 300 гривень. Це – по собівартості, ми не матимемо від продажу книги жодного зиску, адже це – волонтерський проект, наш внесок у Перемогу над загарбниками. Якщо ви розберете й цей наклад, ми потім замовимо книжку ще у видавця.

Бажаючі придбати нашу книжку можуть повідомити про це редакцію, назвавши своє ім’я, прізвище та контактний телефон. Коли ми вже матимемо додатковий наклад, то зателефонуємо вам.

 

Сергій Дзюба,

редактор газети «Чернігівщина»