|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 17:09 | 04.18.2024

Відкрито ще дві поліцейські станції

14 грудня начальник Головного управління Нацполіції в області Володимир Нідзельський відкрив дві поліцейські станції у Прилуцькому районі – у Малодівицькій та Сухополов’янській громадах.

polstaprylНа відкритті поліцейської станції у селищі Мала Дівиця також були присутні начальник Прилуцького районного відділу поліції Олександр Шульга та селищна голова Олена Журавель.
– Поліція прагне бути ближчою до людей, а відкриття поліцейських станцій – ще один важливий крок на шляху до цієї мети. Дякую представникам місцевої влади за плідну співпрацю. Переконаний, що незабаром всі мешканці громади відчують переваги того, що їх поліцейський завжди буде поряд, – відзначив Володимир Нідзельський.
Того ж дня відчинила свої двері і поліцейська станція в селі Заїзд Сухополов’янської громади. Начальник поліції області відкрив станцію разом із сухополов’янським сільським головою Денисом Росовським.
Володимир Нідзельський подякував громадам за створення гідних умов для роботи поліцейських та забезпечення їх усім необхідним.
Керівник поліції Чернігівщини зазначив, що основоположний принцип проєкту «Поліцейський офіцер громади» – тісна взаємодія місцевих мешканців з поліцією. Відтак, поліцейський забезпечуватиме правопорядок на ввіреній території, надаватиме громадянам якісні поліцейські послуги та першим реагуватиме на всі проблеми жителів громади. У свою чергу, саме громадяни оцінюватимуть роботу поліцейського офіцера.

Схожі матеріали (за тегом)