|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 11:58 | 03.29.2024

«Чернігівщина» – газета для всієї родини!

Пенсіонерка Ніна Миколаївна Пархоменко передплатила улюблену обласну газету «Чернігівщина» на наступний рік, взяла участь у нашому щотижневому розіграші призів та отримала подарунок – електрочайник. «Якраз саме те, що потрібно, – говорить вона. – Бо електрочайника у нас досі не було. А особливо приємно, що це – подарунок від газети, яку ми читаємо із задоволенням усією нашою родиною».

mimapar

Ніна Миколаївна народилася в Чернігові. Пропрацювала тут 38 років на макаронній фабриці бухгалтером. Нині їй – 67 років, тож на заслуженому відпочинку. Втім, у рідному, прекрасному Чернігові є затишний приватний будинок, є також дача. Тому, звісно, усілякої роботи по господарству у цієї привітної, доброзичливої та працелюбної жінки завжди вистачає. Один лише ремонт оселі чого вартий, який, дякувати Богу, завершується!

Та й онуків дбайливо виховує, їх у неї – троє, ось і зараз онучка гостює у любих бабусі й дідуся. Чоловік Ніни Миколаївни – Володимир Трохимович – тривалий час сумлінно трудився на радіозаводі регулювальником, а потім – електромонтером із сигналізації при опорному пункті міліції. Зараз йому – 71 рік, теж пенсіонер. Коханій дружині в усьому допомагає. Подружжя має двох дітей – сина та доньку. Нашому дзвінку щиро зраділа – оце сюрприз!

«Ми щоразу залюбки читаємо газету «Чернігівщина» від першої до останньої сторінки, – розповідає Ніна Пархоменко. – Хороша газета, цікава, людяна, гарно і об’єктивно висвітлює події. Чоловіку найбільше подобаються публіцистичні статті видатного аграрія, Героя України Леоніда Григоровича Яковишина. От же, справді, дуже мудрий та совісний добродій, стільки ж він усього хорошого зробив для людей, для Бобровиці, Чернігівщини та України! Тому мій Володя, Володимир Трохимович, навіть щоразу вирізає ці статті та складає в окрему папку, час від часу знову уважно переглядає їх і перечитує. Та й мені цікаво! А ще ми із задоволенням читаємо статті редактора газети Сергія Дзюби, вони в нього – дуже незвичайні та оригінальні, такого більше в жодній газеті не прочитаєш! Подобаються журналістські розслідування, гарні, чуйні розповіді про життя простих людей. Любимо і останню сторінку. Коли є час, використовую рецепти, готую щось смачненьке, зокрема на десерт. Газета сучасна, одразу ж привертає увагу, буквально з першої сторінки і до останньої. Одне слово, «Чернігівщина» – наш вірний друг. Тож усім радимо передплатити саме цю газету, не пошкодуєте».

Схожі матеріали (за тегом)