|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 19:24 | 03.28.2024

Вночі збив двох пішоходів

У вівторок Деснянським районним судом м.Чернігова обрано запобіжний захід 32-річному водію легковика, який 7 листопада скоїв наїзд на двох чернігівців, що перетинали дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу.

zbyvavtomВ нічний час місцевий мешканець, 1989 року народження, керуючи автомобілем «ВАЗ-217030», рухаючись по проспекту Миру у м.Чернігові зі сторони вул.В’ячеслава Чорновола в напрямку вул.Івана Мазепи, здійснив наїзд на двох пішоходів, 1994 та 1995 року народження, які рухались по нерегульованому пішохідному переходу, справа наліво відносно напрямку руху автомобіля. Двоє людей зазнали тяжких травм та були госпіталізовані.
На місце події негайно прибули співробітники Управління патрульної поліції, слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Чернігівського районного управління поліції. Поліцейські встановили особу, що причетна до скоєння ДТП. Цього чоловіка було затримано. Того ж дня поліція повідомила йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 71 тисяча гривень. Він перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор». Досудове розслідування триває.

Схожі матеріали (за тегом)