|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:46 | 03.28.2024

У Наумівці відкрили поліцейську станція

Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у селі Наумівка Корюківського району.

1polstaНа відкритті поліцейської станції також були присутні керівник Корюківського районного відділу поліції Роман Солохненко та міській голова Ратан Ахмедов. Саме він вручив ключі від станції дільничному офіцеру Олександру Мірошниченку.
– Ми всіляко підтримуємо відкриття поліцейських станцій. Так, у Наумівці ми відремонтували приміщення та забезпечили необхідними меблями і оргтехнікою поліцейську станцію, — говорить Ратан Ахмедов.
- Дільничний офіцер Олександр Мірошниченко буде максимально наближений до всіх потреб громади і найперший реагуватиме на будь-які правопорушення та повідомлення громадян, буде запобігати і протидіяти злочинності, – зазначив Володимир Нідзельський.
У підпорядкуванні дільничного Олександра Мірошниченка не лише Наумівка, а й більше 19 прилеглих населених пунктів Корюківської громади. Офіцер має 9-річний досвід роботи дільничним, тому повністю готовий до виконання всіх своїх завдань у громаді та чудово знає її проблематику.

Схожі матеріали (за тегом)