|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:23 | 03.29.2024

Відбувся «Фестиваль молока–2021»

Шостий рік поспіль поціновувачі молочної продукції могли покуштувати та придбати якісні товари від провідних виробників Чернігівщини та інших областей України під час традиційного «Фестивалю молока–2021», який відбувся в суботу в Чернігівському міському парку культури і відпочинку.

molfestУчасників заходу привітали та вручили нагороди кращим підприємствам продовольчої галузі радник голови обласної ради Дмитро Никоненко, депутат обласної ради, виконавчий директор Об’єднання «Спілка молочних підприємств України» Арсен Дідур та директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА Євген Олійник.
Цьогорічний фестиваль зібрав понад 30 місцевих виробників, серед яких окрім лідерів молочної галузі були представлені провідні хлібзаводи області, а також творчі роботи майстрів декоративно-прикладного мистецтва Чернігівщини.
На гостей свята чекала насичена, яскрава та смачна програма: концертні виступи, торгівля, інтерактивні ігри та конкурси, дегустація молочної продукції та продовольчих товарів інших місцевих виробників.
Оскільки цьогоріч проведення фестивалю співпадає з релігійним святом Медового Спасу, була влаштована окрема локація виробників меду та продукції бджільництва.
Вперше на заході свій значний виробничий, творчий та туристичний потенціал на різних локаціях фестивалю презентували територіальні громади області.
Організатори свята впевнені, що «Фестиваль молока–2021» не тільки популяризує молочну продукцію місцевих виробників, а й пропагує серед молоді та дорослого населення здоровий спосіб життя.
Для дітей та дорослих було організовано насичену та цікаву розважальну програму, а саме конкурси, пізнавальні майстер-класи, спортивні змагання. А творчо, креативно оформлені фотозони стали запорукою веселої атмосфери цього свята, де присутні залюбки фотографувалися на згадку.
Протягом усього заходу на сцені один за одним змінювалися виступи артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та фольклорних колективів області.

Схожі матеріали (за тегом)