|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 1:38 | 04.19.2024

Затримали зграю нелегальних мігрантів

Державна прикордонна служба України проводить активні заходи із запобігання протиправній діяльності на державному кордоні, серед яких і протидія нелегальній міграції.

1prykordОсоблива увага приділяється кордону з РФ та Білоруссю: на цих напрямках службу прикордонники несуть посилено. 6 серпня, в результаті злагоджених дій прикордонних нарядів та оперативних підрозділів Чернігівського загону, затримано семеро іноземців. Осіб, які пробиралися поза пунктами пропуску, зупинили на напрямку н.п.Гірськ, що на стику трьох країн - України, Росії та Білорусі. Вони прямували за межі України.
У ході оперативних заходів встановлено, що затримані - шестеро громадян Азербайджану та один Грузії. Також з’ясувалося, що один із них був без документів, попередньо виходець із Азербайджану, якого розшукували правоохоронці за крадіжку в Одеській області.
Іноземних громадян затримано з метою встановлення осіб та обставин правопорушення. Після чото їх буде притягнуто до відповідальності за спробу порушення державного кордону та порушення прикордонного режиму.

Схожі матеріали (за тегом)