|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 7:42 | 03.29.2024

Аграрії сподіваються, що з відкриттям ринку землі національна поліція не допустить рейдерських захоплень сільгоспугідь

Про це Герой України, генеральний директор одного із найбільших в Україні вітчизняних аграрно-виробничих підприємств ТОВ «Земля і воля» Леонід Яковишин наголосив на урочистій церемонії  з нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції нашої держави, що відбулася в Чернігові напередодні професійного свята правоохоронців.

Нагадаємо, що 4 липня 2016 року в Києві та інших великих містах України з'явилися перші патрулі новоствореної поліції, що прийшла на зміну  радянській      міліцейській інституції. 

Звертаючись до «винуватців» свята, Леонід Яковишин висловив щиру вдячність за їх тривожну й небезпечну, але надважливу для суспільства службу. Він також коротко поінформував  учасників урочистостей про досягнення, які має очолюване ним  підприємство.  І головне тут – не лише високі врожаї сільгоспкультур та їх переробка, а й майже півторатисячний трудовий колектив, кожен працівник якого забезпечений роботою і гідною зарплатою. Не обійдені увагою та турботою і власники паїв, яким виплачують  за  надані у розпорядження сільгосппідприємства земельні ділянки не 3 і не 7 відсотків, як зазвичай платять інші орендарі,  а цілих 18 процентів від вартості паю!

- Сьогодні ми будуємо і сучасне містечко. Найкраще в Європі. Це я говорю вам без перебільшення. Хто бажає приїхати в гості – будь-ласка! - наголосив у своєму слові до поліцейських Герой України, а далі додав:

-  Я хочу щиро подякувати вам за вашу роботу. Але хотів би зазначити: те, що було в недавньому минулому -  важко, але те, що вас чекає в цьому році – ви не уявляєте. Продаж землі! Дев’яності роки відпочивають!

1apolyak

…Сьогодні при великих холдингах створюються спеціальні групи з рейдерського захоплення земель. І на головному напрямку боротьби з цим негативним явищем будете стояти саме ви… На кону - земля. Це останнє, що залишилось… На моє особисте переконання, – земля не може продаватись і неповинна продаватись. Ця власність повинна бути в державі…

Промовець висловив сподівання, що з відкриттям ринку землі національна поліція не допустить рейдерських захватів сільгоспугідь.

- Бажаю вам, щоб ви й надалі працювали з честю і гідністю та показали, що при продажу  землі  ви наведете достойний порядок, - наголосив на завершення свого слова Леонід Яковишин, побажавши працівникам поліції  міцного здоров’я, родинного благополуччя та успіхів у правоохоронній роботі на благо народу України.

Схожі матеріали (за тегом)