|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:08 | 03.28.2024

Виправдала довіру

Головою обласної організації профспілки працівників лісового господарства Чернігівщини знову обрано Наталію Миколаївну Кудласевич.

Днями відбулася VI звітно-виборна конференція Чернігівської обласної організації професійної Спілки працівників лісового господарства України, на яку прибуло 37 делегатів від 17 первинних профспілкових організацій. Конференція пройшла в актовій залі підприємства «Навчально-методичний центр» Федерації профспілок Чернігівщини.

Перед делегатами з доповіддю виступила голова обкому профспілки Наталія Кудласевич. Вона звітувала за свою роботу з червня 2016-го до червня 2021 року. Потім виступила голова ревізійної комісії Валентина Баргамін.

Обговорювали ці звітні доповіді голови первинних профспілкових організацій Семенівського, Борзнянського та Прилуцького лісгоспів Леонід Ірха, Сергій Ступаков і Олександр Болобан, лісничий Косачівського лісництва Остерського лісгоспу Анатолій Костенко. Всі вони відзначили, що за п’ять років обласною профспілкою зроблено багато добрих і важливих справ для соціального захисту та підтримки людей праці і їхніх сімей, зокрема дітей, ветеранів галузі. Особливо дякували голові обкому профспілки Наталії Кудласевич за допомогу в лікуванні важких хвороб – делегати конференції передали такі зворушливі листи зі щирими подяками.

На конференції виступив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко. Сергій Михайлович наголосив, що взаємна, ефективна співпраця адміністрації лісогосподарських підприємств та профспілкових організацій покращила економічний і фінансовий стан підприємств Чернігівського ОУЛМГ. А це – достойна заробітна плата працівників та істотні надходження до місцевих бюджетів.

У своєму виступі голова ЦК профспілки працівників лісового господарства України Степан Кривов’язий розповів, що цього року профспілка відсвяткувала 25-річчя. Тож Степан Йосипович урочисто вручив Почесні грамоти ветеранам галузі та профспілкового руху, першим делегатам з’їзду ЦК профспілки, головам первинних профспілкових організацій Корюківського та Холминського лісгоспів Петру Устименку і Олександрові Прояві. Степан Кривов’язий підкреслив, що попереду у профспілки – реформування галузі, тож потрібно зберегти трудові колективи лісогосподарських підприємств України і забезпечити їх ефективну роботу.

Голова Федерації профспілок Чернігівщини Ігор Москаленко відзначив, що профспілка лісівників входить до п’ятірки найкращих, відстоює виважену державницьку позицію, бере участь у всіх важливих заходах, які відбуваються на Чернігівщині на захист людей праці.

Делегати одноголосно знову обрали на VI звітно-виборній конференції Чернігівської обласної організації професійної Спілки працівників лісового господарства України достойну Людину – Наталію Миколаївну Кудласевич.

Також були обрані делегати на VI з’їзд ЦК профспілки працівників лісового господарства України. Конференція рекомендувала з’їзду знову обрати головою ЦК профспілки Степана Кривов’язого.

kudlasev

Схожі матеріали (за тегом)