|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 9:13 | 03.29.2024

На полігоні загинув солдат

28 січня, близько 9.15 через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів сталася біда: внаслідок наїзду при буксуванні військової техніки загинув військовослужбовець.

mtlbМеханік-водій МТЛБ, що буксувалася, в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть. Лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування "Північ" пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу. Але біда все ж-таки сталася... Загинув захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Самотньою залишилась його дружина, теж військовослужбовець - вони служили разом, в одній бригаді.
Командувачем оперативного командування "Північ" призначено розслідування даного трагічного випадку. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність. Слідство триває.

Схожі матеріали (за тегом)