|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:34 | 03.29.2024

Збив насмерть вагітну і втік

Поліцейські розшукали і 29 січня затримали водія, який мікроавтобусом у Березній збив насмерть вагітну і втік, покинувши авто на місці ДТП.

berezna21Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Чернігівській області затримав чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
28 січня близько 19-ї години до поліції надійшло повідомленння про дорожньо-транспортну пригоду неподалік АЗС в селищі Березна Чернігівського району. 40-річний місцевий мешканець за кермом автомобіля «Опель Віваро» наїхав на двох жінок, що рухалися на велосипедах у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення, 32-річна вагітна жінка загинула на місці пригоди. Друга місцева мешканка отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги потерпіла відмовилась від госпіталізації.
Після скоєння ДТП водій з місця події втік, залишивши автомобіль. Слідчий розслідує провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Схожі матеріали (за тегом)