|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 20:03 | 03.28.2024

Призи – передплатникам "Чернігівщини"!

Дорогі друзі, ми провели розіграш призів для передплатників нашої обласної газети «Чернігівщина: новини і оголошення».

Щиро дякуємо, що ви залишаєтеся з нами, вболіваєте за газету і щоразу з нетерпінням чекаєте її. Дехто з читачів надіслав квитанції навіть за кілька років. Багато людей дуже тепло відгукнулися про нашу газету: із задоволенням читають її постійно та зичать усіх гараздів дружному колективу «Чернігівщини»!

 

Дякуємо за довіру всім нашим читачам-передплатникам. Залишайтеся з нами й надалі, не пошкодуєте.

Отже, мультиварку отримає передплатниця Надія Кривець із Ніжина. Електром’ясорубка відправляється до Надії Горілко із села Адамівка на Борзнянщині. Електрочайник тепер одержить Георгій Данько з смт Седнів Чернігівського району. Кухонні ваги має Микола Чередніченко з селища Ковпита Чернігівського району. Блендер відправляється до І. А. Москаленка в Чернігів. Праску отримає Людмила Темчур із Прилук. Мобільний телефон матиме зараз Тетяна Трип’ядько з Козельця. А фен виграла Марія Зарецька з мальовничого села Богданівка на Прилуччині.

pryzy

Пригодницьку книжку «Справи детектива Самарцева. Ідеальний злочин. Пані кілер» письменника, редактора газети «Чернігівщина» наразі одержать: Олена Багнюк із Новгорода-Сіверського, Г. З. Янченко з Чернігова, Лідія Зарва (с. Знам’янка Прилуцького району), Дмитро Черняк (с. Хибалівка Куликівського району), С. М. Кузьменко з Ніжина, Світла Шевчик із Чернігова), Ірина Нелюбова з Новгорода-Сіверського, Петро Сушина з Варви, Іван Зубець (с. Суличівка Ріпкинського району) та Сергій Ярош (с. Новоселівка Чернігівського району).

А книгу казок славетного італійця Леонардо да Вінчі в перекладі Сергія Дзюби і Людмили Шутько «Справедливість» отримають: Валентина Сорока (смт Холми Корюківського району), Олександр Кудлай (село Сиволож на Борзнянщині), Ніна Рощик (м. Батурин Бахмацького району), Раїса Шепель із Бобровиці, Валентина Головань (с. Березівка Талалаївського району), Надія Пасько з Городнянщини, Лідія Рідковець із Чернігова, Олена Бобир (с. Волинка Сосницького району), Микола Бівалькевич (Корюківка), Марія Сердюк (с. Чайкине Новгород-Сіверського району).

Всі призи будуть найближчим часом відправлені поштою. А кому не поталанило, не засмучуйтеся – пощастить наступного разу! Головне – ви, як і раніше, читаєте свою улюблену газету та залишаєтеся в курсі всіх важливих і цікавих подій у житті нашої Чернігівщини.

 

Сергій ДЗЮБА, редактор обласної газети «Чернігівщина»

Схожі матеріали (за тегом)