|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:29 | 04.18.2024

У пожежі загинули дві жінки

28 грудня о 13:39 до Служби порятунку "101" у м. Бобровиця надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що в с. Стара Басань.

29122020За викликом до місця події прибуло відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Бобровиця та вогнеборці з сіл Ярославка та Піски. На той час дах житлового будинку вже був повністю охоплений полум’ям, а в будинку спостерігалося щільне задимлення. Спільними діями пожежу о 14:20 було локалізовано та о 15:00 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в одній з кімнат помешкання вогнеборці виявили тіла 2-х загиблих. Ними виявились 83-річна господарка будинку та її 56-річна донька.
Внаслідок пожежі вогнем знищено веренду, пошкоджено перекриття на площі 4 кв. м, стіни будинку та майно. Ймовірною причиною пожежі послужило порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.
У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків на них, будьте обережні при поводжені з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, слідкуйте за справністю опалювальних печей і димарів, газових та електроприладів.

Схожі матеріали (за тегом)