|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:03 | 03.29.2024

У середу - друга сесія облради

Головою обласної ради Оленою Дмитренко підписано розпорядження про скликання на середу 23 грудня другої (позачергової) сесії обласної ради восьмого скликання.

1aoblrada3На розгляд сесії виносяться питання:

- Про Регламент Чернігівської обласної ради восьмого скликання.

-Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за 9 місяців 2020 року.

- Про Програму економічного і соціального розвитку Чернігівської області на 2021 рік.

- Про Комплексну Програму підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна».

- ПроКомплексну Програму підтримки розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області на 2021-2027 роки.

- Про Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Чернігівської області «ЕНЕРГОДІМ» на 2021-2023 роки.

- Про Програму стимулювання до запровадження енергоефективних заходів населення Чернігівської області на 2021 рік.

- Інші питання.

Робота постійних комісій розпочнеться 23 грудня 2020 року о 10 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради.

Пленарне засідання другої (позачергової) сесії обласної ради відбудеться цього ж дня о 12 годині в залі засідань обласної ради.

Звертаємо увагу на те, що засідання постійних комісій та пленарне засідання  другої (позачергової) сесії обласної ради проводяться в режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Обов’язкова вимога для всіх учасників засідання – наявність засобів індивідуального захисту, дотримання норм та правил протиепідемічних заходів, а також соціальної дистанції!

За перебігом подій пленарного засідання другої (позачергової) сесії обласної ради восьмого скликання можна буде слідкувати на офіційній сторінці обласної ради у мережі Фейсбук, де триватиме онлайн трансляція роботи депутатів.

Схожі матеріали (за тегом)