|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 6:36 | 04.19.2024

У вогні пожеж загинуло четверо

Вогнеборцями підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано пожежі у житловому секторі громадян На жаль, у вогні загинули літні люди.

1apogegasosТак, 12 листопада о 21:44 до Служби порятунку "101" у смт Сосниця надійшло повідомлення про пожежу приватної будівлі літньої кухні, що у с. Киріївка. За викликом на місце події прибуло відділення 10-го Державного пожежно-рятувального підрозділу ДСНС, місцева пожежна команда с. Кудрівка. Крім того, у зв'язку із відсутністю поруч розташованих вододжерел, вогнеборці залучили трактор з ємністю для підвозу води місцевого жителя. Спільними діями о 22:07 пожежу було локалізовано та о 22:20 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в будівлі було виявлено тіло 64-річної господарки без ознак життя. Ймовірно, причиною трагедії стала власна необережність жінки під час паління.

13 листопада о 04:07 до Служби порятунку "101" у м. Бахмач надійшло повідомлення про пожежу у смт Дмитрівка приватного житлового будинку. За викликом до місця пригоди оперативно прибуло відділення 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда. Вогнеборці о 05:01 пожежу локалізували, а о 05:50 остаточно ліквідували. У одній з кімнат помешкання виявили тіло 62-річної господарки помешкання. Найбільш ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

15 листопада о 05:15 до Служби порятунку "101" у м. Сновськ надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Кучинівка. За 10 хвилин до місця події прибуло відділення 8 Державної пожежно-рятувальної частини та сільські вогнеборці з с. Рогізки. Через запізній виклик, на час їх прибуття кімнати та дах будинку були повністю охоплені полум’ям. Спільними діями о 05:40 пожежу локалізовано та о 07:05 остаточно ліквідовано. Під час гасіння в одній з кімнат будинку вогнеборцями виявлено обгоріле тіло 62-річного господаря. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах, перекриття та майно, пошкоджено стіни по всій площі. Ймовірною причиною пожежі стала власна необережність господаря під час куріння.

16 листопада о 09:20 до Служби порятунку "101" у м. Прилуки надійшло повідомлення про пожежу приватної будівлі літньої кухні, що у с .Єгорівка. За викликом на місце події прибуло 2 відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці о 09:27 пожежу локалізували та о 09:40 остаточно ліквідували. Внаслідок займання вогнем знищено підлогу на площі 5 м.кв та речі домашнього вжитку. Під час гасіння в будівлі було виявлено тіло 60-річного чоловіка без ознак життя. Причиною трагедії стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Скоріш за все, чоловік не щільно закрив дверцята топкового отвору, в результаті чого на не захищену металевим листом дерев'яну підлогу випала жарина і спричинила займання.

Схожі матеріали (за тегом)