|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:44 | 03.28.2024

Вибух будинку на Бобровиччині

Внаслідок вибуху в житловому будинку в селі Браниця, що на Бобровиччині, постраждав його 50-річний господар.

1vybux3b11 листопада о 10:33 до Служби порятунку "101" у м. Бобровиця надійшло повідомлення про те, що у с. Браниця в приватному житловому будинку стався вибух з послідуючим горінням. Для проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт оперативно до місця події було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Внаслідок вибуху зруйновано несучу стіну будинку на площі 25 кв.м, конструктивні елементи перекриття та внутрішні перегородки на загальній площі 1pomer30 кв.м, прибудову до будинку. Пожежею, яка виникла внаслідок вибуху, знищено конструктивні елементи покрівлі та перекриття на загальній площі 70 кв.м. Пожежу локалізовано об 11:03, а о 12:25 остаточно ліквідовано.

В результаті події отримав термічні опіки 50% тіла І-ІІ ступеня тяжкості 50-річний господар будинку. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставлено до реанімаційного відділення Бобровицької центральної районної лікарні.

Причина вибуху наразі встановлюється. Попередньо - вибух побутового газу.

Як стало відомо, 12 листопада у реанімації помер господар будинку - 50-річний Михайло Костенко, який був викладачем. Про це повідомила Оксана Рибачок у групі Підслухано в Бобровиці. Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Схожі матеріали (за тегом)