|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 15:28 | 03.28.2024

Нова амбулаторія Володькової Дівиці

У переддень Державного свята Дня захисника України у Володьковій Дівиці урочисто відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Відкриття амбулаторії – довгоочікувана та надзвичайно важлива подія для кожного жителя громади. Це насамперед комфортні умови та якісні медичні послуги для пацієнтів та робочі місця і гідна заробітна плата для медичного персоналу.
Всього на будівництво амбулаторії витратили 8,6 млн. грн, з яких 2 мільйони перераховано з місцевого бюджету, а 500 тисяч на облаштування кабінетів нового приміщення віділила Носівська міська рада. Замовник будівництва – Носівська міська рада.
З метою надання пацієнтам повного спектру послуг первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторію забезпечено сучасним медичним обладнанням. Нове просторе та сучасне приміщення розраховане на  3-4 лікарів. Також за майже 500 тисяч гривень придбано сучасний повнопривідний санітарний автомобіль «Renault Duster» для відвідування лікарем пацієнтів  із віддалених населених пунктів.
Носівський міський голова Володимир Ігнатченко зазначив, що відкриття сучасного медичного закладу – це приклад та результат співпраці керівництва Чернігівської ОДА, місцевої влади, депутатів всіх рівнів та будівельників.

1avoloddiv
-  Це  яскравий приклад об’єднання навколо доброї ідеї, яка слугуватиме людям. Саме в таких умовах мають працювати наші лікарі, а пацієнти – одержувати якісні медичні послуги за місцем проживання, - звернувся до присутніх міський голова, побажавши медикам та всім жителям старостату здоров’я, натхнення, приємних вражень від роботи та відвідування нового закладу медицини.

 

До теми

Схожі матеріали (за тегом)