|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:11 | 03.19.2024

Земна місія - бути лісівником

25 вересня своє 60-річчя святкує лісничий Ічнянського лісництва – Лисенко Володимир Андрійович.

1alisovnikПро таких кажуть,  що ліс для нього більше ніж професія.  41  рік свого трудового життя Володимир Андрійович присвятив служінню лісу, пройшовши всі щаблі лісівничої кар’єри від робітника до лісничого.  Його трудовий шлях розпочався у 1979 році в Чугуєво-Бабчанському лісгоспзазі Харківського облуправління лісового господарства робітником Татляжського лісництва. З 1982 року працював на посаді помічника лісничого Остерського лісгоспзагу Чернігівського облуправління лісового господарства. У грудні 1986 року був переведений на роботу в Прилуцький лісгоспзаг на посаду лісничого Жадьківського лісництва, а з квітня 1999 року по теперішній час працює лісничим Ічнянського лісництва державного підприємства «Прилуцьке лісове господарство».

Високий професіоналізм, мудрий господарський підхід, істинні організаторські здібності поміркованого, вимогливого, справедливого та авторитетного керівника допомагають колективу вирішувати будь-які проблеми. Володимир Андрійович переймається долею кожної людини, глобальними проблемами лісу і щоденними потребами жителів району. Він береже лісівничі традиції, дбає про ветеранів і навчає підростаюче покоління жити в гармонії з лісом.

Життєвий та трудовий шлях людини із звичайної робітничої сім’ї, яка з дитинства взяла на себе відповідальність за власне майбутнє, є зразком для наслідування. Завдяки самодисципліні, наполегливості та рішучості Володимир Андрійович успішно завоював не одну вершину в житті. Його праця високо оцінена заохочувальними відзнаками: Почесними грамотами Чернігівського ОУЛМГ,  Чернігівської обласної Ради, Кабінету Міністрів України, відомчим нагрудним знаком «За бездоганну службу у державній лісовій охороні – 10 та 20 років», відзнакою Всеукраїнської Громадської організації  «Звитяга» – «За заслуги».

Зберегти добре ім’я протягом усього життя йому допомагали честь лісівника, підтримка рідних та друзів, нерідко почуття гумору, а головне справжній чоловічий характер, яким нагородила  його  природа.

Шановний Володимире Андрійовичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості, щедрої долі та творчої наснаги в улюбленій справі! Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

 

З повагою, колектив ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Схожі матеріали (за тегом)