|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:44 | 03.19.2024

Два тижні без газу

У Чернігівському районі близько тисячі жителів сіл Смолин, Красне, Семенягівка та Ведильці на два тижні лишилися без газу. Все через проведення аварійних робіт на міжселищних газопроводах високого тиску.

На офіційному сайті АТ «Чернігівгаз» була оприлюднена інформація ,що з 21 вересня і до 2 жовтня в цих населених пунктах тимчасово відключать газ.

Під час запланованого огляду газопроводів у міжопалювальний період, був виявлений витік газу на запірній арматурі міжселищних газопроводів, які зв'язують ці чотири села. І технічно неможливо було провести ремонт, не відключаючи газопостачання. Тому в «Чернігівгазі» вимушені були перекрити газопостачання цим абонентам. У разі оперативного виконання робіт газ відновлять достроково.

Також варто зазначити, що після проведення ремонтних робіт, перед пуском газу, фахівці повинні будуть перевірити стан систем безпосередньо у будинках самих споживачів. Тому бажано, щоб мешканці цих сіл не перешкоджали потраплянню працівників «Чернігівгазу» до газових систем своїх господарств.

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)