|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:45 | 03.19.2024

Вибух у Ніжині: загинув водій

24 липня працівник Ніжинської районної ради підірвався на вибуховому пристрої та отримав травми несумісні з життям.

1vybuhЯк повідомив mynizhyn.com, за коментарем стосовно даної події журналісти сайту НЕЖАТИН звернулись до Ніжинської поліції, яка працювала на місці події.

Начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко повідомила:

"Близько 20:40, неподалік кафе «Глорія» у Ніжині спрацювала сигналізація. На місце події приїхав наряд поліції охорони та виявив автомобіль марки «Opel», біля якого був труп чоловіка та сліди вибуху. На місце було направлено слідчо-оперативну групу Ніжинського відділу поліції та головного управління Національної поліції в Чернігівській області, а також вибухотехніків, криміналістів та судово-медичних експертів. Після проведення огляду місця події та попереднього з’ясування інформації встановили, що загиблим являється мешканець міста Ніжина, 1967 року народження. На тілі чоловіка були численні тілесні ушкодження отримані від вибуху, поки що, невідомого предмета. Осколки предмета вилучено та направлено на експертне дослідження. За фактом даної події відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Розпочато кримінальне провадження. Слідчими встановлюється коло осіб, свідки, а також інші обставини за яких сталась дана трагедія. Слідчими розглядаються всі імовірні версії. Що це був за пристрій і чому він вибухнув, встановлять експерти, які працювали на місці події та зараз працюють з вилученими речовими доказами. Лише після цього будуть отриманні відповідні заключення".

Померлий пропрацював водієм у Ніжинській райраді 10 років.

Схожі матеріали (за тегом)