|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 3:27 | 04.19.2024

Розіграш призів газети «Чернігівщина»

Дорогі друзі, ми провели розіграш призів для передплатників нашої обласної газети «Чернігівщина: новини і оголошення». Щиро дякуємо, що ви залишаєтеся з нами, вболіваєте за газету і щоразу з нетерпінням чекаєте її.

1pryzy1Дехто з читачів надіслав квитанції навіть за кілька років. А чернігівка Лідія Рідковець тепло відгукнулася про газету: із задоволенням читає її постійно та зичить усіх гараздів дружному колективу «Чернігівщини»!

Дякуємо за довіру всім нашим читачам-передплатникам. Залишайтеся з нами й надалі, не пошкодуєте.

Отже, мультиварку «Delfa» отримає передплатник Філорет Стволовий із села Лемешівка Городнянського району. Електросушарка для фруктів та овочів відправляється до Ольги Биховець із с. Суличівка на Ріпкинщині.

Електрочайники одержать Віра Огорілко з с. Березанка Чернігівського району і Василь Сигута з Новгорода-Сіверського.

Кухонні ваги «Saturn» має Григорій Цингот з м. Прилуки, а кухонні ваги «Magio» пощастило виграти Надії Кривець із Ніжина.

Блендер «Mirta» відправляється до Ганни Троценко в мальовниче село Курінь Бахмацького району. А праску отримає Любов Грузька з Корюківки.

1knygadПригодницьку книжку «Справи детектива Самарцева. Ідеальний злочин. Пані кілер» письменника, редактора газети «Чернігівщина» наразі одержать: Л. К. Гончарова (м. Ніжин), Георгій Данько (смт. Седнів Чернігівського району), Наталія Васильєва (с. Погорільці Семенівського р-ну), Антоніна Ковальчук та Лідія Рідковець (м. Чернігів), Надія Пономаренко (с. Рудка Чернігівського р-ну), Г. А. Власенко (с. Брусилів Чернігівського району), Валентина Коровай (Чернігів), Надія Пасько (с. Дібрівне Городнянського р-ну) та О. С. Дуденко з с. Анисів Чернігівського району.

Усі призи будуть найближчим часом відправлені вам поштою. А кому не поталанило, не засмучуйтеся – пощастить наступного разу! Головне – ви, як і раніше, читаєте свою улюблену газету та залишаєтеся в курсі всіх важливих і цікавих подій у житті Чернігівщини.

 

Сергій ДЗЮБА, редактор обласної газети «Чернігівщина»

Схожі матеріали (за тегом)