|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 7:23 | 03.29.2024

Смертельна ДТП на Ніжинщині

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Ніжинському районі. На зустрічній смузі «Renault Kangoo» зіткнувся з відбійником, а потім із «Mercedes Vito». Водій легковика загинув на місці, інший водій та пасажири обох автівок дістали травми. Відкрито кримінальне провадження.

1dtpnig17 червня на 35-му кілометрі автодороги М-02 (Кіпті-Глухів-Бачівськ) сталася автопригода за участю автомобіля «Рено», який рухався у напрямку Ніжина.

Автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з відбійником, після чого автівку відкинуло на зустрічний «Мерседес», а потім на відбійник на протилежній стороні. Водій «Рено» загинув на місці, його пасажирка отримала травми і була госпіталізована до Ніжинської лікарні. Також травмувалися водій і пасажирка «Мерседеса».

На місце події працювали слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в Чернігівській області. Призначена низка експертиз, яка має встановити всі обставини автопригоди.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)