|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 9:50 | 04.18.2024

Нова весна Леоніда Яковишина

19 травня виповнився 81 рік Герою України, Генеральному директору ТОВ «ЗЕМЛЯ І ВОЛЯ» Леоніду Григоровичу ЯКОВИШИНУ

 Вельмишановний Леоніде Григоровичу!

 

Ви – вдячний син щедрої української землі, любов до якої впродовж багатьох років зігріває Ваше серце. Ви завжди цінували нелегкий труд на землі і тих людей, що своєю працею все життя вклоняються їй. Гідно пройшовши немало життєвих шляхів і стежин, які простелила перед Вами доля, завдяки невтомній енергії, фаховому вмінню і відповідальності, господарство під Вашим керівництвом стало потужним сільськогосподарським підприємством. Вам вдалося досягти чи не найнижчої в Україні собівартості виробництва зерна кукурудзи і найвищого в нашій державі відсотка за паї. До Вас їдуть вчитися і набиратися досвіду. Завдяки вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій. 

Ви – людина, яка не чекає вдячності чи визнання, а просто робить все, аби рідна земля процвітала. Бо любите її не на словах, а справами примножуєте її славу. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Своєю працелюбністю і хистом Ви зуміли піднести аграрне виробництво до європейського рівня. Кожен хліборобський рік завдяки Вашим невтомним рукам і кмітливому розуму закінчується вагомими здобутками в економічній і соціальній сферах.

Невтомний борець за справедливість, яскравий громадський діяч, працелюб, Людина великої мудрості і сили духу – таким Вас знають в нашій країні. А Ваші звання – Героя України і Почесного громадянина Чернігівської області ще раз це підтверджують. Бо Ви досягли успіху винятково завдяки своїй наполегливій праці і завзятості. Недарма ж Вас називають Корифеєм аграрної галузі! 

Тож прийміть сердечну подяку за відданість хліборобській справі і величезний внесок у розвиток краю! У цей уквітчаний весняним цвітом день – 19 травня – зичимо Вам, Леоніде Григоровичу, міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди, високих врожаїв і наснаги на нові звершення! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

 

Ваші роки – то Ваш скарб, їм ціни немає,

Кожен рік багато варт, всі про це ми знаєм, 

Вашу мудрість бачим ми, цінимо Ваш досвід, 

Шана в Вас поміж людьми і поваги досить. 

Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, 

Всякий день й усякий час гордимось ми Вами.

 

З повагою та шаною – трудовий колектив ТОВ «Земля і воля»

Схожі матеріали (за тегом)