|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 22:11 | 03.28.2024

У Кобижчі знешкодили небезпечні знахідки

У Бобровицькому районі піротехніки ДСНС знищили артилерійський снаряд та мінометну міну, виявлені на приватному подвір`ї

2 травня о 12:45 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області у встановленому порядку знищено артилерійський снаряд калібром 76 мм та мінометну міну часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети були виявлені напередодні господарями приватного житлового сектору по пров. Партизанському, що у с. Кобижча Бобровицького району, при проведенні польових робіт. Про виявлену небезпечну знахідку люди одразу зателефонували до Служби порятунку.
За викликом до місця події прибули сапери, які обстежили прилеглу територію та інших боєприпасів не виявили.

1minen
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають. В разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками. Необхідно одразу припинити будь-які роботи. Слід пам'ятати, що боєприпаси часів війни й досі несуть загрозу. Про небезпечну знахідку необхідно негайно повідомити рятувальників і поліцію за телефонами 101 та 102.

Схожі матеріали (за тегом)