|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:59 | 04.16.2024

Смертельна ДТП на Бобровиччині

12 березня о 19:15 до Служби порятунку "101" у Бобровицькому районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в центрі села Нова Басань, що на 77 км автодороги Київ-Суми-Юнаківка.

Внаслідок лобового зіткнення автомобілів "Mersedes Vito" та "Renault Master" від отриманих травм помер на місці пригоди 60-річний водій Мерседесу, а водій Рено отримав тілесні ушкодження. На місці дорожньо-транспортної пригоди рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобровиця у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки деблокували тіло загиблого водія, а також забезпечили пожежну та техногенну безпеку.

dtpbasan2
Поліція розслідує обставини автопригоди, про яку одержала повідомлення від персоналу екстреної медичної допомоги. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту. Правоохоронці встановили, що близько 19 години на автодорозі Київ-Суми-Юнакіївка сталася ДТП за участю двох бусів «Renault Master» та «Mercedes-Vito». Водій «Мерседеса» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.

dtpbasan1

Схожі матеріали (за тегом)