|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 23:26 | 03.28.2024

На Ніжинщині локалізували загоряння на нафтобазі

20 лютого о 16:50 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння одного з резервуарів об'ємом 400 м. куб. для зберігання нафтопродуктів на території ТОВ "АВАНТАЖ 7", що на станції "Лосинівська" Ніжинського району.

Загалом на підприємстві розташовано 8 резервуарів, 6 з яких об'ємом 400 м. куб. та 2 об'ємом 200 м. куб. У резервуарі, який загорівся зберігався бензин.

1ablosinivska

До ліквідації загоряння оперативно було залучено 2 відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин, а також сільські вогнеборці з Талалаївки і Лосинівки. Подано 4 водяні стволи на охолодження резервуарів та 2 генератори піни на гасіння загоряння. Крім того, додатково направлені підрозділи ДСНС з районних центрів Бобровиця, Ічня, Носівка, Прилуки та м. Чернігів. О 18:00 пожежу локалізовано. Загалом на гасіння від ДСНС України залучалось 49 рятувальників та 15 одиниць спеціальної техніки, а також від підрозділів місцевої пожежної охорони 7 працівників і 3 одиниці техніки.
Наразі, причина виникнення пожежі встановлюється.
На місці пригоди працює мобільно-оперативна група У ДСНС України у Чернігівській області.

 

Схожі матеріали (за тегом)