|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:29 | 04.18.2024

Під час пожежі загинув 47-річний чоловік

17 лютого о 20:30 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння в одному з приватних житлових будинків, що у с. Талалаївка. 

За викликом на місце події оперативно прибуло відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин, а також сільські вогнеборці з сіл Талалаївка та Безуглівка. На той момент у помешканні спостерігалось щільне задимлення і горіння конструктивних елементів даху будівлі. Рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору під час ліквідації пожежі виявили у одній з кімнат будинку тіло співмешканця господарки, 1972 року народження без ознак життя. Ймовірно, причиною трагедії послужило порушення правил монтажу нагрівальних печей і димарів.

1apogega5

Спільними діями підрозділів пожежу о 21:52 було локалізовано, а о 22:05 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено перекриття, стіни будинку та майно.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають: дбайте про справність печей і димарів, вчасно очищуйте їх від сажі, не допускайте появи тріщин та не зберігайте впритул до опалювальних приладів горючі речі й матеріали. Дбайте про власну безпеку.

 

У ДСНС України у Чернігівській області

Схожі матеріали (за тегом)