|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 23:24 | 04.18.2024

Вибухова знахідка і дві пожежі

23 січня о 12:29 до Служби порятунку "101" у Бобровицькому районі надійшло повідомлення про пожежу двоповерхової господарчої будівлі у с. Козацьке.

За викликом на місце події прибули відділення 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобровиця У ДСНС України у Чернігівській області, а також місцеві пожежні команди з сіл Козацьке та Новий Биків. На той момент відбувалося горіння в середині будівлі й вогнем було охоплено автомобіль "Volkswagen Touareg", 2014 року випуску, що знаходився у приміщенні.
Спільними діями вогнеборців пожежу о 12:55 було локалізовано, а о 13:15 остаточно ліквідовано та не допущено розповсюдження полум'я на поруч розташовані житловий будинок і споруду господарського призначення. Ймовірною причиною виникнення загоряння послужило коротке замикання електромережі господарчої споруди. Вогнем знищено автомобіль, частково пошкоджено перекриття, покрівлю будівлі та майно господарів.

1apogar1 1apogar2 1apogar3

***

У м. Бобровиця в господарстві по вул. Енгельса, 47 о 13 год. 23 січня  сталася пожежа в житловому будинку (8х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено підлогу на площі 2 кв.м та меблі. Ймовірна причина пожежі – підпал;

***

Біля с. Кобижча Бобровицького району  о 14 год. 30 хв. 23 січня в лісовому масиві було виявлено реактивну осколкову міну калібру 158,5 мм часів Другої світової війни. Знищення даного вибухонебезпечного предмету планувалося здійснити 24 січня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області.

Схожі матеріали (за тегом)