|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:55 | 03.28.2024

Лісівники Чернігівщини висловлюють співчуття

Непоправне горе прийшло до дружної родини лісівників Чернігівщини – на 61-му році життя померла заслужений працівник лісового господарства України Олександра Василівна Дудко, котра багато років очолювала один з найуспішніших лісгоспів – державне підприємство «Семенівське лісове господарство».

1adudkoПереступила поріг вічності чуйна, доброзичлива жінка, яка до останнього удару свого турботливого серця залишалася вірною лісовій справі, жила клопотами лісівників, жителів віддаленого Семенівського району, області. Будучи членом районної організації Спілки жінок України, Олександра Василівна постійно турбувалася про дітей-сиріт, підтримувала обдарованих дітей, допомагала в їхньому навчанні та працевлаштуванні.

Народилася Олександра Василівна на Волині, її дитинство минало в тісному спілкуванні з природою, бо батько працював лісником, а мати – робітницею в лісі. Це й зумовило професійний вибір юної волинянки. Закінчивши Шацький лісовий технікум, працювала в Добрянському держлісгоспі майстром лісу, потім навчалася в Українській сільськогосподарській академії. За розподілом приїхала до Новгород-Сіверського лісгоспу на посаду майстра, далі працювала помічником лісничого, лісничим. А в неповні сорок літ Олександра Василівна Дудко отримала гідну оцінку керівництва галузі – очолила посаду директора Семенівського державного лісгоспу, розвитку якого віддала понад двадцять років життя.

Лісівники Чернігівщини висловлюють рідним та близьким покійної слова щирої скорботи і співчуття.

Схожі матеріали (за тегом)