|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 15:16 | 03.28.2024

22 жовтня - відкриття ЦНАПу у Бобровицькій громаді

22 жовтня у Бобровицький ОТГ свої двері урочисто відкриє сучасний центр надання адміністративних послуг, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Відтепер всі послуги, за якими раніше треба було обійти не одну структуру і просидіти в черзі не одну годину, а часом і день, можна буде отримати в одному місці. Це і реєстрація жителів, нотаріальні, соціальні, пенсійні, земельні послуги, послуги місцевого значення, реєстрація бізнесу та нерухомості.

U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею і Швецією, підтримує реформу децентралізації та сприяє створенню багаторівневого управління, яке є прозорим, підзвітним та чутливим до потреб населення. 

ЦНАП модернізований за європейськими стандартами, він доступний і для осіб з функціональними обмеженнями.

У громаді переконані, що центр надання адмінпослуг стане дієвим прикладом ефективного партнерства між ОТГ та міжнародною донорською програмою, завдяки якому тисячі мешканців отримають доступ до якісних послуг. 

Після відкриття центру співпраця з європейцями не припиниться. Адже за умовами договору, шведи й надалі моніторитимуть, як надаються послуги для населення, проводитимуть анкетування, будуть спостерігачами і навіть отримувачами послуг.

Отож, 22 жовтня об 11.00 кожен бажаючий матиме змогу завітати до сучасного ЦНАПу за адресою: місто Бобровиця, вул. Лупицька 4. На урочисте відкриття прибудуть представники посольства Швеції та Європейського Союзу. 

Сніжана БОЖОК

Схожі матеріали (за тегом)