|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:13 | 03.28.2024

«У Ваших піснях – душа українського народу!»

Одна з найкращих співачок України Наталія Шинкаренко виконує пісні С. Дзюби і Б. Раденка «Не сумуй калинонько!» та «Батьку мій»

Господь обдарував молоду прекрасну українську співачку Наталію Шинкаренко унікальним, неповторним голосом. Тож вона – не просто зірка нашої естради, а, безперечно, одна з найкращих співачок України, майбутнє нашої держави. Її чарівний талант можна порівняти з талантом незабутньої знаменитої нашої співачки, Героя України Раїси Кириченко, з неймовірними обдаруваннями славетних Ніни Матвієнко та Софії Ротару. «У Ваших піснях – душа українського народу!» – так чудово відгукується про творчість пані Наталі видатний поет, народний артист України Андрій Демиденко.  

natshink

І ось гарна новина – Наталія Шинкаренко обрала для свого репертуару проникливі, душевні пісні народного поета України Сергія Дзюби та знаного композитора, заслуженого діяча естрадного мистецтва Бориса Раденка «Не сумуй, калинонько!» і «Батьку мій». Вона вже блискуче виконує їх на своїх концертах. А тепер співачка записала «Калиноньку» на професійній студії. І незабаром з’явиться в її виконанні також запис пісні «Батьку мій». До речі, пані Наталія зараз випускає диск зі своїми піснями, тож потраплять до нього й нові пісенні шедеври. 

Наталія Шинкаренко – лауреат міжнародних і всеукраїнських премій та конкурсів, зокрема престижної Міжнародної премії української пісні імені Василя Симоненка. Вітаючи її з успіхом, зичимо нових прекрасних пісень та найвищих творчих вершин!

 

Валентина Чорнобривець

 

Не сумуй, калинонько!

 

Слова Сергія Дзюби

Музика Бориса Раденка

 

Калина зажурилася –  

На явір похилилася,

Як мила, добра дівчина –

Не кохана, не вінчана.

 

Ти не сумуй, калинонько;

Ти не чекай, дівчинонько, – 

В гаю – трава високая,

Твоїм не бути соколу! 

 

З походу не вертається,

Бо з іншою кохається, – 

Побрався з молодицею,

Такою ж білолицею… 

 

І любо чоловікові – 

В Полтаві чи Чернігові!

Ти знов не віриш, вірная,

До доленьки покірная.

 

Калина зажурилася –  

На явір похилилася,

Як мила, добра дівчина –

Не кохана, не вінчана.

notyka

Схожі матеріали (за тегом)