|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:33 | 03.29.2024

Корюківчанка на «Голосі країни»

Євгенія Фролова з Корюківки заворожила своїм співом суддів проекту "Голос країни". На «сліпих прослуховуваннях» Євгенія виконала пісню «Коханці» групи TheHardkiss, і до дівчини повернулися відразу четверо суддів.

1afrolovaЄвгенія Фролова з дитинства мріяла співати на великій сцені і поступово йшла до своєї мрії. У 15 років дівчина поїхала з рідної Корюківки і вступила до музичного коледжу. «Батьки мене ніколи не обмежували, а давали поштовх. Завжди підтримували і підтримують і всіх моїх починаннях. Друзі часто запитували, чому я не приймаю участь у вокальних конкурсах. Раніше я розуміла, що ще не готова. Адже на все свій час. Я дуже довго йшла до цієї мети. На «Голос країни» я прийшла, щоб стати сольною співачкою і сольним виконавцем. Признаюсь, що до 2021 року я щоночі засинала з думкою про те, як стою на сцені «Голосу». І ось настав той час, той момент, коли я дійсно стою на цій сцені. Ніколи не припиняйте мріяти», – написала Євгенія після виступу на своїй сторінці у соцмережі.

Наразі дівчина вчиться в Київській муніципальній академії музики ім. Р.М. Глієра і є солісткою оркестру Державної служби України з надзвичайних ситуацій – так само, як і її кумир Тіна Кароль, яку вона обрала своїм тренером.

«Я потрапила до колективу, коли мені було 20 років. Мужні та добрі хлопці огорнули мене своєю підтримкою, і серед них я – як справжня принцеса. Ми працюємо на різних заходах – від парадів ЗСУ до джазових фестивалів, – розповіла Женя. – Зараз у тренерському кріслі сидить Тіна Кароль, яка також була солісткою військового оркестру, і зараз вона – зірка номер один. Я хочу повторити її шлях».

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)