|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 6:11 | 03.19.2024

Тилові «європатріоти», котрі не встигли гайнути по європейську милостиню, розвивають свої свинячі стандарти на українській землі

Прибрати після себе сміття – у них білі рученьки й ніженьки болять, та й не для них, «геройських», ця брудна робота. Їм тільки б довгим гидотним язиком когось брудом облити, звісно, не задарма, а за хорошу оплату. А їхні свинушники хай трударі прибирають, бо вони не стануть терпіти екологічне паскудство.

DSC06981
 
У Європу з торбами сміття

І справді, недавно бригада трударів ТОВ «Земля і воля» вийшла на впорядкування узбіччя дороги між Майнівкою й Озерянами, засмічене «євроінтегрантами», здебільшого власниками дорогих автівок. Багато мішків з результатами свинства зібрали трудові жінки, а чоловіки ще й від диких чагарників розчистили узбіччя дороги.

DSC06951

"Європомішані" свинячать, а трударі прибирають

 

Така розчистка виконувалася три роки тому. Відтоді ніхто не наслідував гарний приклад товариства «Земля і воля». Навпаки – нові смітники розвели, й не тільки на цій дорозі. І з такими не сповна розуму хочемо, щоб у Євросоюз прийняли? Але трудових рук українських аграрників не вистачить для прибирання в Європі за українськими трутнями-ідіотами. Бо європейцям дуже потрібні справжні трудові руки для розвитку європейської економіки. А ідіоти, котрі впевнені, що навколо теж одні ідіоти, – їм не потрібні, оскільки вони вміють лише лементувати й трударів багном обливати. А де багато крику – там роботи немає. Тож придивіться до цих трудяг: вони старанно очищають українську землю від свинячих стандартів, добре розуміючи, що саме на них тримається українська держава, напівзруйнована економка й елементарні порядки навколо. От якби ще й дружно привчали дебільних «патріотів» до порядку, й вимагали цього від владних структур!

 

Григорій ОСОВСЬКИЙ

Схожі матеріали (за тегом)