|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:21 | 03.29.2024

У селі на благодійному ярмарку зібрали понад 80 тисяч гривень

82 тисячі 500 гривень на потреби захисників – саме таку суму зібрали в селі Атюша Коропської громади під час благодійного ярмарку-концерту «Я підтримую ЗСУ». Про це повідомляють на сторінці Атюшинського будинку культури.

1azsudop1Благодійний захід «Я підтримую ЗСУ» в Атюшівському сільському будинку культури, який об’єднав у спільній справі всю громаду, організували в Атюшівському старостинському окрузі працівники, діти та батьки Атюшівської школи та працівники місцевого будинку.

Жителі громади добре підготувалися до ярмарку. Тут можна було купити різноманітні солодощі, домашню випічку, а ще посмакувати запашною кавою. Також місцеві умільці продавали чимало виробів ручної роботи, а ще на гостей чекало багато сюрпризів.

Окрім ярмарку, гостям представили чудову концертну програму. Своїми виступами радували артисти Атюшівського БК:солісти Анастасії Башук, Ірина Рожок та Артем Пискун, жіночий ансамбль «Джерело», Антон Рачипа та танцювальний колектив, а також народний аматорський духовий оркестр Коропського БК та баяніст Коропської школи мистецтв Артем Шевченко.

Спільними зусиллями  людям вдалося зібрати чималу суму – 82500 грн. Організатори ярмарку всі виручені кошти передали волонтерам Коропської громади.

«Такі заходи об’єднують та надихають, даючи зрозуміти, що благодійність – це не лише кошти, це значно більше. Якщо ми від щирого серця робимо щось хороше, прагнемо вберегти, захистити, надати підтримку, то вкотре доводимо, що єдність, дружність, людяність – це найкращі якості! Щира подяка усім меценатам, небайдужим жителям та гостям нашого неймовірного села за те, що ми всі об’єдналися і долучилися до благодійного збору коштів на потреби наших захисників! Дякуємо кожному за їхній внесок для великої справи», – йдеться у повідомлені Атюшівського будинку культури.

 

Софія ЖЕВЕДЬ, фото Атюшівського БК

Схожі матеріали (за тегом)