|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:30 | 03.29.2024

Що принесе Святий Миколай нардепу Приходьку?

Дарницький районний суд міста Києва знову відклав розгляд справи про розкрадання 2,069 мільярда гривень з ПАТ «Аграрний фонд».

Нагадаємо, що обвинуваченими у справі проходять екс-голова «Аграрного фонду» Олександр Кірюк та екс-зам голови НБУ, а нині чинний нардеп від «Нашого краю» Борис Приходько. Обоє фігурантів провадження на засідання не з'явились – цього разу не через російські ракети, а... за клопотанням захисника.

1aa1bpsvmyk

На сайті судової влади інформація про розгляд цієї архіважливої корупційної справи, як завжди, відсутня. Дивно, чи не так? Адже ідеться про понад два мільярди гривень державних коштів, які дуже б знадобилися воюючій країні. До слова, представник «Аграрного фонду» просить у суду розділити компенсацію втрачених мільярдів солідарно між двома відповідачами. Щиро сподіваємось на те, що 19 грудня (саме на цей день перенесли розгляд) Святий Миколай принесе неслухняним дядькам різочку. Але щось дуже схоже на те, що десь у високих кабінетах йдуть активні торги. Бо ж хто повірить у те, що такого масштабу справи вирішуються у судах?

 

Віталій НАЗАРЕНКО

Схожі матеріали (за тегом)