|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 1:34 | 03.29.2024

Поліція затримала гуртового наркодилера

У нього вилучено наркотики та психотропи на півтора мільйона гривень.

Встановлено, що 32-річний мешканець одного з сіл Прилуцького району займався збутом наркотичних засобів і психотропних речовин. Він замовляв через Інтернет заборонені речовини у великих об’ємах, фасував та розсилав гуртовими партіями по території країни. Збував «товар» виключно перевіреному колу осіб, отримуючи кошти на банківські картки. Серед пропонованих дилером заборонених речовин – амфетамін, «Альфа-PVP» та канабіс.

1anarkoty22
Поліцейські затримали дилера поблизу одного з поштових відділень Чернігівщини, він саме отримав чергову партію «товару». Під час огляду його речей поліцейські виявили посилку, в якій знаходилося два півкілограмових пакети з амфетаміном, а під час огляду його автомобіля – розфасовані по дозах «Альфа-PVP» і амфетамін, блокнот із «чорновими» записами, банківські карки та пристрій для вживання психотропних речовин. Надалі під час невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили 3,5 кг цукерок із вмістом психотропних речовин, близько 500 г амфетаміну, близько 200 г «Альфа-PVP», а також електронні ваги та засоби для фасування заборонених речовин. Орієнтована вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку перевищує півтора мільйона гривень.
Фігуранта затримано, слідчі готуються вручити йому повідомлення про підозру. Вилучено автомобіль, який дилер використовував у своїй незаконній діяльності. Викрили зловмисника оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області ДБН Нацполіції спільно з працівниками ГУНП в Чернігівській області.
Відповідно до санкції інкримінованої статі фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із конфіскацією майна.

Схожі матеріали (за тегом)